Macromedia Central

image

Den største nyheten lansert på FlashForward-messen i dag var Macromedia Central, et helt nytt produkt som er gratis for brukerene.
Ideen er at man skal kunne bruke Flash til å lage programmer (eller applikasjoner som Macromedia liker å kalle dem) med Flash og gi brukerene en enkel måte å ta vare på disse. Når en bruker har installert Central, skal du bare trenge å klikke på en lenke til innhold laget for Central for å legge det til på sin maskin.

Hoved-ideen er at Central skal ta vare på all dynamisk informasjon ved hjelp av caching, slik at man også kan bruke innholdet når brukeren ikke er tilkoblet nettet. Systemet er også laget slik at man kan ta betalt for innhold etter en gitt tid, slik at brukerene kan få prøve det du har laget gratis en stund, og deretter må betale hvis de liker det du har laget. Central er ikke ferdig, men er forventet lansert til sommeren. I tiden fram mot dette vil de slippe mye informasjon om programmet, slik at mange får satt seg inn i det. På denne måten håper Macromedia å raskt får bygget opp kvalitets-innhold fra store leverandører.

Blant andre ting av interesse fra FlashForward i San Fransisco kan det nevnes at Flash Communication Server er oppdatert til versjon 1.5 og har fått støtte for Linux på server-siden.

Les mer hos Macromedia

 

Sist oppdatert: 27 Mar 2003